изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:05 EEST
СРЕЩА ЗА ПО-БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ГРАЖДАНИ    
НовиниКметът на Каварна Цонко Цонев, председателят на ОбС, главният архитект и юристи от морския град са били на работно посещение в Добрич в края на миналата седмица, съобщиха от пресцентъра на областната администрация. То е реализирано по покана на зам.-областния управител Олга Задгорска.

Да координират действията си при разглеждане на решения на Общински съвет - Каварна, и уеднаквят изискванията си при окомплектовене на преписки и документи, са се договорили юристите на областната и местна администрации. Целта на срещата е била да се изяснят изискванията за приемане на решения по законосъобразност и получаване на методическа помощ от юридическия екип на областна администрация при решаване на конкретни казуси. Усилията  на юристите са насочени към улесняване на взаимодействието на двете институции, по-бързо и ефективно обслужване на граждани, инвеститори и спестяване на средства за съдебни производства по закона за местното самоуправление и местната администрация.
 


Сходни връзки

СРЕЩА ЗА ПО-БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ГРАЖДАНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди