изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:27 EEST
УСЛОВНА ПРИСЪДА ЗА ДОБРИЧЛИЯ, ТЕГЛИЛ ПАРИ С ЧУЖДА ДЕБИТНА КАРТА    
Новини

Добричкият окръжен съд постанови 1 година условна присъда с 3 години изпитателен срок на 30-годишния Милен Георгиев. Той получи и глоба от 800 лева.



Добричлията бе признат от окръжните магистрати за виновен в това, че на 16 и 17 октомври 2004 година е изтеглил 800 лева от два банкомата с чужда дебитна карта. Припомняме ви, че в момента на транзакциите обвиняемият бил дегизиран с перука до раменете и шапка. На 16 октомври Милен изтеглил 400 лева от банкомат срещу Стоматологията, а по-късно дръпнал същата сума и от банкомат по ул. "Панайот Хитов" №24, до болницата. Картата е собственост на Руска Хинева. В съдебната зала подсъдимият заяви, че я дал на бат Вичо, на когото заел 900 лева. Първо му услужил с 500 лева, а после му дал и 400 лв. "Трябваха ми пари и затова отидох при бат Вичо, за да ми ги върне. Той ми даде 100 лева и дебитна карта, от която да си изтегля остатъка от 800 лв., които ми дължи. Каза ми, че картата е на съпругата му. Освен това ми даде и листче, на което беше написан ПИН-кодът. На другия ден върнах картата. Ако бях знаел, че е крадена, нямаше да тегля пари" - оправда се обвиняемият. Затова, че е теглил пари от чужда карта, обвиняемият получи условна присъда. Най-тежкото наказание, което можеше да получи, бе 5 години затвор.

НДТ

 


Сходни връзки

УСЛОВНА ПРИСЪДА ЗА ДОБРИЧЛИЯ, ТЕГЛИЛ ПАРИ С ЧУЖДА ДЕБИТНА КАРТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди