изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 10:49 EEST
Строителен майстор отсече с брадва главата на мъж    
Ред и сигурностДевойката, с която живеел на семейни начала, съобщила, че той е в неизвестност от 17.11. Полицаите веднага се заели с изясняването на случая.


Велико Търново. Строителен майстор отсече с брадва главата на мъж от В. Търново, поля обезглавеното тяло с бензин и го подпали. Дни преди клането жертвата била държана в импровизиран карцер в дома на палача. Зверското убийство бе разкрито от великотърновските криминалисти за броени дни. За изчезването на Красимир Величков (34 г.) полицията била известена миналия понеделник. Девойката, с която живеел на семейни начала, съобщила, че той е в неизвестност от 17.11. Полицаите веднага се заели с изясняването на случая.
На 17.11. строителят Митко Михайлов ­ Майстора (57 г.) примамил в дома си в Присово Красимир Величков. Между двамата имало стари финансови разправии, заради които се водили и съдебни дела. Някогашният продавач на зеленчуци Красимир дължал на Майстора пари още от средата на 90-те години. Митко извикал търновеца, под предлог че желае да осъществят сделка. Здравият и набит строител лесно надвил младия си “гост” и го повлякъл към избените помещения на голямата къща. Там се намирал специално пригоден карцер, съобщи вчера новият началник на сектор “Криминална полиция” в РПУ ­ В. Търново кап. Илиян Велев. Помещението, метър на два, било с бетонен под и метална стена. Вътре имало вкопан в земята нар, била оставена кофа за физиологичните нужди на затворника. Той бил натикан в карцера, където бил малтретиран, преди да бъде посечен.
Смъртта е настъпила на 21.11. Красимир е умрял в страшни мъки вследствие кръвозагуба. Във фаталния ден Майстора натоварил все още живия си пленник в собствената му кола и тръгнал извън града. Сцената се разиграла в горите край дряновското с. Длъгня. Главата на жертвата и брадвата, с която била отсечена, Майстора изхвърлил в реката. Зарязал колата на убития край с. Соколово и се върнал във В. Търново пеш.
Тук се заел да заличава следите. Преоблечен в чисти дрехи, той се укрил в празен апартамент в кв. “Бузлуджа”, за който имал ключ, защото бил нает да лепи плочки. Там убиецът е задържан от великотърновските полицаи в петък. Били са събрани достатъчно доказателства, свързващи го с жертвата, съобщи директорът на РДВР ­ В. Търново полк. Милен Манолов.
След 24-часов престой в ареста Майстора склонил да заведе полицаи до мястото, където се намира трупът. Торсът бе открит в събота по обяд. И днес полицаите продължават да търсят главата в реката. Майстора, срещу когото днес от следствието повдигат обвинение, ще бъде разпитан пред съдия. Митко Михайлов е криминално проявен. Има 4 присъди, едната ­ ефективна. Според бившите му колеги от пазара Красимир е бил “много свястно момче”.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Строителен майстор отсече с брадва главата на мъж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди