изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:08 EEST
ПОРЕДНА ИЗМАМА С "МАСЛОСЪБИРАЧИ" ИЗСМУКА 1500 ЛЕВА    
Ред и сигурностПоредната жертва на ловки мошеници е жител на тервелското село Жегларци, съобщиха от полицията. На 26 ноември той е подал сигнал в районното полицейско управление за това, че е бил измамен в село Честименско.

Неизвестни за него лица са му отнели 1500 лева под предлог, че ще му доставят на изгодна цена дефицитни игли "маслосъбирачи" за производство на олио, които още на следващия ден можел да продаде с голяма печалба. По случая работят служители на РПУ-Тервел. Униформените издирват мошениците, образувано е полицейско дознание.
Оттук-нататък се налага изводът, че, въпреки почти ежедневните предупреждения отстрана на полицията и многобройните оповестявани досега случаи на подобни измами, явно добруджанецът може да се стресне само, когато сам се опари.
И все пак РДВР продължава да предупреждава жителите на Добричка област да бъдат особедно внимателни към подобни предложения за изгодни сделки и лесна печалба. В никакъв случай да не предоставят  парични суми на непознати за тях лица, защото вероятността да бъдат измамени е голяма.
 


Сходни връзки

ПОРЕДНА ИЗМАМА С "МАСЛОСЪБИРАЧИ" ИЗСМУКА 1500 ЛЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди