изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:11 EEST
ТИЙНЕЙДЖЪРИ ЩЕ СИ ОТРЕЖАТ ПАРЧЕНЦЕ ОТ 1000-МЕТРОВА ЧЕРВЕНА ПАНДЕЛКА    
ОбществоПоредица от прояви организира младежкият дом в Добрич на 1 декември - Световен ден за борба със СПИН. От сутринта младежи, облечени като презервативи, ще раздават различни материали по училищата.

В ранния следобед е предвидено от учебните заведения към центъра на града да тръгнат пет лъча с ученици. Те ще се съберат пред сградата на общината, където ще има огромна, дълга 1000 метра, червена панделка във формата на знака за борба с коварната болест. Всеки един от тийнейджърите ще си отреже по едно парченце от километровата панделка и ще се закичи с него. От общината младежите ще тръгнат със запалени факли към младежкия дом, където ще се състои концерт.
Вчера станаха известни отличените участници в конкурса за рисунка по проекта "Да предпазиш себе си и да запазиш този, когото обичаш". Надпреварата бе организирана от младежкия дом "Захари Стоянов". На първо място е Тенур Белгин /18 г./ от Професионалната гимназия по механотехника и електротехника. На второ място е класиран 16-годишният Стефан Живков, а на трето - Марин Веселинов /16/. Двете момчета са от дом "Дъга" и учат в СОУ "Дора Габе".
Рисунките, участвали в конкурса, вчера бяха подредени в изложба във фоайето на младежкия дом. В нея са включени и рисунки от фонда му.
 


Сходни връзки

ТИЙНЕЙДЖЪРИ ЩЕ СИ ОТРЕЖАТ ПАРЧЕНЦЕ ОТ 1000-МЕТРОВА ЧЕРВЕНА ПАНДЕЛКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди