изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:54 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТНИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниПРЕЗ тази седмица ще се спре достъпът до АЕМО "Старият Добрич", стана ясно на оперативката вчера в кметството. "Причината да ограничим влизането в комплекса е безогледното влизане с автомобили и тяхното паркиране, докато се извършва ремонт на настилката там" - каза зам.-кметът арх. Пламен Ганчев.
ДО КРАЯ на седмицата ще бъде довършена коледната украса на Добрич, съобщи вчера зам.-кметът арх. Пламен Ганчев.

ПРОДЪЛЖАВА РАБОТАТА по газифицирането на общински обекти, съобщи още зам.-кметът по устройство на територията. Вече е възможно да се направи топла проба. Към края на седмицата трябва да се прокопае пешеходната зона, за да се направи връзка на тръбите, уточни още арх. Ганчев.
В КРАЯ на тази седмица се очаква да приключи изпълнението на поредния етап от проекта за монтаж на енергоспестяващи лампи в града. Работи се по последните обекти - кв. "Строител" и гара Север по посока ул. "Калиакра".
ТАКСИМЕТРОВИ превозвачи са готови да подпомогнат с финансови средства почистването на паркоместата в района на Автогарата, заяви вчера кметът Детелина Николова. Това е станало ясно на проведената миналата седмица среща между кметския екип представители на таксиметровите фирми. Превозвачите са поискали от общината разрешителните за дейността им да се издават за срок от 3 години, добави още Д. Николова.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТНИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди