изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:03 EEST
С ТЪРЖЕСТВЕН ВОДОСВЕТ БЕ ОТКРИТ НОВ ЛАЗЕРЕН КОМПЛЕКС В "МЕТАЛАГРО"    
ИкономикаС тържествен водосвет, отслужен от отец Стоян Димов, вчера бе открит нов цех в добричката фирма "Металагро" АД, в който е разположен нов лазерен комплекс. Гости на събитието бяха членовете на кметския екип и на Ротари клуб, банкери, както целият колектив на фирмата.

Изпълнителният директор Марин Джамбазов благодари на всички, които са помогнали за осъществяването и реализацията на цеха, на първо място на директора на местния клон на Обединена българска банка Мария Василева, която е помогнала на фирмата да получи кредитиране от Европейската банка за възстановяване и развитие по програмата за енергийна ефективност и енергоспестяващи мероприятия. "Инвестицията в машини е на стойност 566 хил. евро, а като цяла нейната стойност възлиза на 1.5 млн. лв. С новите две машини може да се реже ламарина до 20 мм. Вече имаме и първи заявки от фирма "Клаас", която от 2.5 години е собственик на тракторни заводи "Рено". За 2006 г. ще произвеждаме 7 елемента за трактори, като стойността на поръчката ни за цялата година е 400 хил. лв." - каза още М. Джамбазов. Той добави още, че през следващата година фирма "Клаас" ще изгражда шоурум на околовръстния път в Добрич по посока Варна. "Металагро" продължава и сътрудничеството си с американската "Холанд груп", за която произвежда опорни крикове, като вече на изделието от 2006 г. ще има марка и произведено от "Металагро" АД, добави още М. Джамбазов. Официално лентата преряза кметът на Добрич Детелина Николова, която пожела на ръководството на предприятието и неговия колектив успех и щастие на семействата им.
 


Сходни връзки

С ТЪРЖЕСТВЕН ВОДОСВЕТ БЕ ОТКРИТ НОВ ЛАЗЕРЕН КОМПЛЕКС В "МЕТАЛАГРО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди