изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:55 EEST
НАКАЗАХА ЗА ТРИ МАЧА МАСАЖИСТА НА “ДОБРУДЖА”    
СпортСлед като Дисциплинарната комисия към БФС обяви решенията от последното си заседание, стана ясно, че на двама добруджанци са наложени наказания. За натрупани жълти картони халфът Здравко Петров е наказан с лишаване от състезателни права за една среща и 125 лв. глоба.

 Интерес предизвиква санкцията срещу масажиста на отбора Радостин Трифонов. Той е глобен 500 лв., а освен това няма право да седи на пейката три мача. Причина за наказанието му е обидна реплика към съдиите, ръководили срещата “Добруджа” – “Хасково”. Както е известно, мачът завърши наравно 1:1, като голяма “заслуга” за този резултат има реферът Димчо Радев от Варна. На два пъти той си затвори очите за явни нарушения на футболисти на гостите в наказателното им поле и по този начин повлия на крайния резултат. Междувременно научихме, че реферът е получил ниска оценка за работата си в този мач и според нормативните документи следва и той да бъде наказан. 

 

 


Сходни връзки

НАКАЗАХА ЗА ТРИ МАЧА МАСАЖИСТА НА “ДОБРУДЖА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди