изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:34 EEST
КОПОЛА БЛАГОДАРИ ЗА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СНИМА В ДВОРЕЦА    
КултураСветовноизвестният режисьор Франсис Форд Копола е изпратил благодарствено писмо до министъра на културата проф. Стефан Данаилов, в което изразява признателността си за предоставената възможност да снима сцени от новия си филм "Младост без младост" в историческия дворец на кралица Мария в Балчик. Това бе съобщено вчера в официалния сайт на Министерството на културата.

"Бих искал да изразя благодарността си за цялата Ви помощ и подкрепа относно снимането на моя филм в Балчик. Престоят ми там бе прекрасен и за мен бе голямо удоволствие. Теренът е много хубав. Смятам, че е уникален за тази местност. Искрено се надявам, че някой ден ще се завърна, воден от красотата му и милите хора" - пише Копола в писмото си до министър Данаилов.  "Смятам също така, че г-н Тошко Гяуров - управителят на комплекса, стори невероятното, за да можете всички вие да се гордеете с този малък рай" - изтъква още Франсис Форд Копола.
 


Сходни връзки

КОПОЛА БЛАГОДАРИ ЗА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СНИМА В ДВОРЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди