изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:32 EEST
НАГРАДИХА ОСЕМ ПОЛИЦАИ ЗА РАЗКРИТ ГРАБЕЖ    
НовиниПрестъпникът ограбил 17-годишна ученичка, заплашил, че ще я изнасили и убие. Задържан е около 40 минути след това. 21-годишният мъж е криминално проявен

Полицаи от Първо РПУ са задържали извършителя на грабеж, съобщиха от РДВР. Престъплението е извършено около 18 ч. на 29 ноември. 17-годишна ученичка от Добрич е сигнализирала в полицията за това, че докато се прибирала към дома си, на алея до спортна зала "Добротица" е била внезапно нападната. След като й запушил устата и я повалил на земята, престъпникът я завлякъл зад намиращата се в близост постройка. Там извършителят й откраднал сребърни накити, документи и наличните пари. Мъжът заплашил тийнейджърката, че ще я изнасили и убие. За щастие, момичето успяло да се отскубне от него и да избяга.
След получаване на сигнала служители на сектор "Охранителна  полиция" при Първо РПУ са предприели незабавни и заградителни  мероприятия, в резултат на които по "горещи следи", около 18.50 часа, на приблизително 1 километър от местопроизшествието, в покрайнините на града е задържан извършителят. Това е 21-годишен добричлия. При направения обиск полицаите са открили и иззели от него откраднатите вещи. Задържаният е криминално проявен, осъждан е за кражба. Материалите по случая се подготвят за бързо полицейско производство.
Във връзка с проявения висок професионализъм при задържането на извършителя на грабежа, със заповед на директора на РДВР - капитан Ивелин Петров, са наградени 8 служители на Първо РПУ Добрич. С парична награда са удостоени гл.серж. Ивелин Иванов и гл.серж. Цветомир Пейчев, а с "Обявяване на благодарност" - кап. Галин Савов, гл.серж. Красен Желязков, гл.серж. Димитър Димов, гл.серж. Ивайло Русев, гл.серж. Лъчезар Лазаров и гл.серж. Стоян Стоянов.
 


Сходни връзки

НАГРАДИХА ОСЕМ ПОЛИЦАИ ЗА РАЗКРИТ ГРАБЕЖ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НАГРАДИХА ОСЕМ ПОЛИЦАИ ЗА РАЗКРИТ ГРАБЕЖ
Автор: Anonymous да 2005-12-03 @ 17:46 EET

Благодарение на корупцията сред магистратите, грабителят  е  "осъден" срещу 3000лв на 1 година условно .......


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди