изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:00 EET
Левски срази френския гранд Олимпик с 1:0 и се класира    
СпортС феноменален гол на Христо Йовов в 54 минута "Левски" победи "Олимпик" (Марсилия) в мач от група "Ф" в надпреварата за Купата на УЕФА.

Французите дойдоха в София с осигурено участие на 1/16-финалите, докато на "сините" бе нужна победа, за да продължат напред, припомня БНР. Пред 20 000 фенове на ст. "Георги Аспарухов" футболистите на "Левски" изиграха добро първо полувреме на наводнения терен, като най-чистото им положение за гол бе в 29-ата минута. Томашич намери в наказателното поле на гостите Боримиров, който би от воле, но уцели десния стълб на вратата на Бартез. Девет минути след началото на второто полувреме при поредната атака на "сините" Йовов получи топката, финтира двама защитници и с великолепен фалцов удар намери горния десен ъгъл на френската врата. Така "сините" станаха вторият български отбор след "Литекс", който се класира за 1/16 финалите на турнира.
Снимка Фокус спорт

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Левски срази френския гранд Олимпик с 1:0 и се класира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди