изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:53 EEST
“Аризона Рипъблик”: Българи са замесени в имотна измама в САЩ    
НовиниФиникс. Американската полиция арестува петима души за организирането на имотна измама за повече от 250 хиляди долара. Властите във Финикс съобщиха, че групата се е опитала да представи писмо, написано на български език, като завещание на мъж, който е починал през месец юли и който не е имал наследници в САЩ, пише вестник Аризона Рипъблик.

Измамниците са щели да успеят, ако не беше човек, който защитавал интересите на роднини на починалия в България. Полицията е арестувала 48-годишния Андриян Андреев на 48 години, Анн Андреев (52 г.), Румен Кочанков (49 г.), Атанас Илков (18 г.) и Даниел Лейн (53 г.). Освен това властите разследват Кочанков за трафик на хора. Предполага се, че той е участвал в мрежа за трафик на нелегални имигранти от Източна Европа в САЩ през Мексико.
Групата се е опитала да продаде къщата на 64-годишния Любен Гаджанов, който е починал от естествена смърт, но българските роднини на покойния разкриха навреме измамата, пише изданието.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

“Аризона Рипъблик”: Българи са замесени в имотна измама в САЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди