изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:02 EEST
Станишев преизбран с 91.83%! Стоилов припомня за Живков    
Политика Сергей Станишев е преизбран за лидер на БСП с 91,83 процента от гласовете на делегатите на 46-ия конгрес на червената партия.

Това съобщи Дарик радио, като се позова на членове на комисията по избора. Все още продължава броенето на бюлетините за избора на членове на Висшия съвет. Междувременно в остро критично изказване снощи Янаки Стоилов констатира, че едни и същи хора в БСП заемат висшите постове и в партията, и в държавата. Необходимо е разделение на постовете, тъй като БСП не може да контролира представителите си във властта, нито да коригира тяхната политика, заяви Стоилов. Припомняме, че Станишев остана единствен кандидат за поста председател на БСП, след като останалите претенденти си направиха самоотвод. Късно снощи на закрито заседание по време на обсъждането на кандидатурите за лидер на БСП това сториха Костадин Паскалев, Янаки Стоилов, Татяна Дончева, Румен Петков и Ангел Найденов.
Снимка: focus

http://www.dir.bg

 


Сходни връзки

Станишев преизбран с 91.83%! Стоилов припомня за Живков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди