изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:04 EET
"СЕРДИКА - 90" АД ВДИГНА ЦЕНИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ СИ    
НовиниВ края на миналата седмица добричката фирма "Сердика 90" АД е увеличила цените на продуктите си, показа бърза репортерска проверка в магазинната мрежа. Кофичка кисело мляко "Добруджанче" вече се търгува за 57-58 стотинки, вместо досегашните 55 стотинки.

С цели 8 ст. повече е вече и кофичка "Екомляко" - от 0.47 лв. е увеличено на 0.53 лв., също производство на добричката фирма. Според читатели на вестника, млекопреработвателното предприятие е увеличило и цените на сиренето. Другите познати на пазара млека засега нямат промяна в цените си - кофичка от "Млякото на баба" е 0.70 лв., толкова е мляко с марката "Данон". Най-евтино на пазара в Добрич е мляко "Ратфис", произведено от сливенската фирма "Ратфис" АД, като кофичката се търгува за 0.43 лв. Потърсихме за коментар управителя на "Сердика - 90" Ад Иван Иванов, но не можахме да се свържем. Днес отново ще направим опит да се свържем и разговаряме с него - има ли увеличение и на другите продукти на фирмата и от какво са продиктувани по-високите цени.
 


Сходни връзки

"СЕРДИКА - 90" АД ВДИГНА ЦЕНИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди