изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:24 EEST
ФЕДЕРАЦИЯ "ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ" ПРОТЕСТИРА    
ЛюбопитноВ синдикалния регионален съвет "Подкрепа" са получили писмения протест от федерация "Здравни работници" по повод промените в Закона за народното здраве.

Лекарите от "Подкрепа" са недоволни от това, че министър Мими Виткова се готви да ограничи частната лекарска практика. Протестиращите медици са на мнение, че с атаките срещу частната практика и бавенето на здравноосигурителната система на практика се блокира здравната реформа... Три са основните ограничения върху правата на лекарите, предложени от министър Виткова. Първо, медиците ще могат да работят частно в болниците само след 14 часа.. Второ, ще бъдат задължени да разкриват тайната на заболяването на държавни органи. Трето, лекарите, които се разболеят от тежки и вирусни зарази, ще бъдат отстранявани от работа.

ГЛЪТКА ВЪЗДУХ бе вчерашният ден за шефовете на добрички фирми, защото еколог №1 на града ни инж. Великов бе прибран от военните в запас. Едно денонощие била отлъчката от работното му място, но ученията минали само за няколко часа.
НДТ - 6.12.1995 год.

 


Сходни връзки

ФЕДЕРАЦИЯ "ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ" ПРОТЕСТИРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди