изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:29 EET
БЛАГОДАРНОСТ    
ОбществоБлагодарност към Неврологично отделение на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич изказва нашият съгражданин Стефан Златанов.

 В писмо до редакцията на НДТ той разказва, че след няколко медицински прегледа съпругата му постъпила в отделението, неин лекуващ лекар  бил д-р Тодор Ангелов. Жената била със засегнат говор, не можела да се храни, получавала главозамайване. С помощта на целия екип на отделението постепенно болките й са намалели. Лекарите от отделението поканили за консулт и проф. Димитър Минчев от Медицинския университет във Варна.
От страниците на в. "Нова добруджанска трибуна" Стефан Златанов изказва благодарност на началника на отделението д-р Андреева, на лекарите д-р Ангелов, д-р Мънгов, д-р Пащиева и д-р Николова и на всички медицински сестри. Читателят ни благодари от сърце и на стоматолога д-р Снежана Петкова, както и на жените, които са били със съпругата му в една стая и са й помагали в най-тежките моменти.
"На тези внимателни и прекрасни лекари и сестри пожелавам здраве, семейно щастие и успехи в тази трудна, но благородна професия" - завършва писмото си Стефан Златанов. НДТ

 


Сходни връзки

БЛАГОДАРНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди