изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:02 EET
ПРАЗНИКА СИ ОТБЕЛЯЗВАТ ДНЕС ВОДНИТЕ СПАСИТЕЛИ    
ОбществоСъбрание на водните спасители, на което ще бъде отчетена дейността им през изминалия летен сезон, ще се проведе днес, съобщи за НДТ специалистът по водно спасяване в Областния съвет на БЧК в Добрич Петър Андреев.

 С тази проява спасителите ще отбележат празника си, тъй като Свети Николай Чудотворец е и техен покровител. На събранието ще бъдат обсъдени и предложения за подобряване на водното спасяване през следващото лято. Вечерта пък хората, които бдят за спокойствието на туристите по морето, ще се почерпят с вкусна риба и червено вино в добрички ресторант.
Изминалото лято бе успешно за нас, сподели за НДТ Петър Андреев. Плажната ивица на Албена, Балчик-централен плаж, Каварна и Кранево, бе охранявана от около 80 спасители на ОС на БЧК. "Много съм доволен от тях, дано и занапред Свети Николай Чудотворец да бди над нашата работа" - сподели П. Андреев. Той пожелава на водните спасители здраве през зимата и в началото на следващото лято отново да се срещнат. НДТ

 


Сходни връзки

ПРАЗНИКА СИ ОТБЕЛЯЗВАТ ДНЕС ВОДНИТЕ СПАСИТЕЛИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРАЗНИКА СИ ОТБЕЛЯЗВАТ ДНЕС ВОДНИТЕ СПАСИТЕЛИ
Автор: Anonymous да 2005-12-07 @ 09:13 EET
браво на спасителите!но остава само да започнат и да работят а то цяло лято лежат по шезлонгите с приятелките си и се целуват.лично аз съм им правила забележка,защото децата гледат и коментират.защо назначават само неудачници за спасители а не професионалисти?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди