изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:44 EEST
МТСП ОБЯВИ КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА    
ОбществоКонкурс за детска рисунка на свободна тематика обяви Министерството на труда и социалната политика, съобщи за НДТ директорът на регионалната дирекция "Социално подпомагане" в Добрич Снежана Ванкова.

Писмо за това е пристигнало в дирекцията, с условията на конкурса ще бъдат запознати и дирекциите "Социално подпомагане" в Добричка област, а чрез тях - и училищата там. Наградата е изключително престижна - рисунката-победител ще бъде постоянно лого върху опаковките на прясното мляко, което през 2006 г. деца от предучилищна възраст и от първи до четвърти клас ще получават по програмата "Чаша топло мляко" на министерството.
Участие в конкурса могат да вземат малчугани от първи до четвърти клас от цялата страна. Те могат да изпращат творбите си на адрес - София 1051, ул. "Триадица" 2 - за детския конкурс, до 15 декември. Победителят ще бъде обявен на 23 декември.
Програмата "Чаша топло мляко" се реализира в 2500 училища в България. Безплатна закуска и топла напитка получават общо 280 000 деца. НДТ

 


Сходни връзки

МТСП ОБЯВИ КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди