изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:29 EEST
БЧК СТАРТИРА АКЦИЯ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА ДОБРИЧЛИЯ    
ОбществоАкция за набиране на средства за трансплантация на бъбрек в чужбина на 36-годишния Живко Георгиев Стоянов от Добрич е започнал Областният съвет на БЧК, съобщи за НДТ специалистът Кольо Стойков.

 В офиса на милосърдната организация е постъпила молба за помощ от съпругата му Янка Стоянова. От молбата става ясно, че 36-годишният мъж страда от бъбречна поликистоза от 1995 г. и е необходимо да му бъде направена трансплантация. Тя ще бъде извършена в Москва, необходимата сума е 35 000 евро или 70 000 лева. За набирането на нужните средства в Добрич са поставени шест касички на БЧК - в банките "Биохим" и ДСК, в сградата на община Добричка,  на рецепцията на хотел "България" и в сградата на областна управа. Предстои поставянето на още три касички, в момента се уточняват местата. Разкрита е и банкова сметка за набиране на средства. Тя е в HVB "Биохим" - клон Добрич, банков код 66076720, банкова сметка 1006277714.
Отпускането на средства за трансплантацията на бъбрек на Живко Стоянов - 500 лева, гласува на последната си сесия Общинският съвет на община Добричка.
От Областния съвет на БЧК отправят апел към всички добричлии, които могат да помогнат финансово за лечението на 36-годишния мъж, да се включат в акцията. НДТ

 


Сходни връзки

БЧК СТАРТИРА АКЦИЯ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА ДОБРИЧЛИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди