изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:46 EEST
"КАЛИАКРА" ЩЕ ИГРАЕ С "ЧЕРНО МОРЕ"    
СпортВ петък футболистите на "Калиакра", които се наредиха на шесто място в крайното есенно класиране на Източната "Б" група, ще проведат последното си занимание с топка, преди да излязат в коледна ваканция.

 Възпитаниците на треньора Йордан Йорданов ще закрият сезона с контролен мач с отбора на "Черно море". Двата тима ще премерят сили в морската ни столица. Очаква се след този двубой  треньорският екип да обяви имената на състезателите, които ще продължат да носят екипа на българското "Каляри" и през пролетта. Каварненските футболисти ще започнат подготовката си за втория дял от първенството на 5 януари. Две седмици те ще тренират при домашни условия, а на 18 януари ще заминат на подготвителен лагер в Словакия. Спортно-техническото ръководство прави всичко необходимо, за да може отборът да се подготви по най-добрия начин и да постигне целите си в първенството - класиране в първата половина на таблицата. Със сигурност ще има нови футболисти в отбора. Предполага се, че някои от тях ще бъдат с опит в професионалните групи. Много е възможно състезатели на "Черно море", които по-рядко намират място в основния състав, да подсилят тима на "Калиакра". 

 


Сходни връзки

"КАЛИАКРА" ЩЕ ИГРАЕ С "ЧЕРНО МОРЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди