изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:10 EEST
Волен Сидеров обвини Камелия Касабова в двоен стандарт    
Парламент  София. Ръководещата пленарното заседание Камелия Касабова проявява двоен стандарт, което явно е стил на поведение на ръководството на парламента”. Това заяви лидерът на “Атака” Волен Сидеров в кулоарите на Народното събрание, след скандалното му изгонване от пленарната зала, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Сидеров обясни, че този двоен стандарт се изразявал в това, че е било позволено на депутата от ОДС Филип Димитров да използва “обидни квалификации” по отношение на парламентарната група на “Атака”. Думите на Филип Димитров, които предизвикаха реакцията на Сидеров бяха: “фашизоидно звучащи разсъждения” от страна на представители на “Атака”. “Изказването на Димитров не беше прекъснато заради обидни и неверни квалификации”, се възмути Сидеров. Той обясни, че е взел думата в пленарна зала, за да обясни, че “Филип Димитров говори за тези неща в битността си на една тежка хомосексуална зависимост”. Според лидера на “Атака” когато човек е в някаква зависимост, била тя наркотична, хомосексуална или пък - на бивш служител и сътрудник на Държавна сигурност, това водело до неконтролируеми действия. По думите му било позорно, че в българския парламент има такива хора. И допълни, че Народното събрание било “пълно с национални предатели”. “Те са готови да направят всякаква услуга на своите господари, но не и да работят за България”, подчерта Сидеров. Това според него много ясно си личало и от законите, които се приемат.
ИВЕТА ИСТАТКОВА
 


Сходни връзки

Волен Сидеров обвини Камелия Касабова в двоен стандарт | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди