изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:00 EET
ДИНЧЕР ХАДЖИЕВ ЩЕ УЧАСТВА В СЪВЕТА ПО ВЪПРОСИТЕ НА ГРАНИЧНИЯ КОНТРОЛ    
НовиниОбластният управител на Добрич Динчер Хаджиев ще участва в заседанието на Междуведомствения съвет по въпросите на граничния контрол, съобщиха от пресцентъра на областната администрация. Той ще заседава днес в Министерския съвет.

Ще бъдат разисквани въпроси по проблемите на граничните пунктове и ще бъде отчетена работата през изтеклата година. Ще се разгледат и предложения за подобряване на управлението и усъвършенстване на политиката за откриване на нови гранично-пропускателни пунктове, а така също ще бъде направен и преглед на състоянието на граничните ни пунктове. Предложения за изменение и допълнение на Правилника за устройството и дейността на Междуведомствения съвет и предложения за създаване на организация за подобряване на нормативната уредба също ще бъдат част от програмата на заседанието.
По късно областният управител Динчер Хаджиев ще се срещне с министъра на държавната администрация Николай Василев, за да обсъдят финансови параметри по бюджет 2006, програмата за професионалната реализация  на държавните служители, както и организацията за внедряване на е-правителство в регионалната структура.
 


Сходни връзки

ДИНЧЕР ХАДЖИЕВ ЩЕ УЧАСТВА В СЪВЕТА ПО ВЪПРОСИТЕ НА ГРАНИЧНИЯ КОНТРОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди