изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:42 EEST
ГРЕЙНА ЕЛХАТА    
НовиниДядо Коледа, Снежанка и много мънички джуджета участваха в тържеството. Кметът Детелина Николова официално запали светлините на Новогодишното дърво

Вчера грейна Коледното дърво на Добрич. Светлините на елхата, която се намира на площад "Демокрация", бяха запалени от кмета на града Детелина Николова. Тя отправи мили и сърдечни пожелания към присъстващите - предимно малчугани - за красиви коледни и новогодишни празници.
Преди това, разбира се, на площада с влакче, пълно с мънички джуджета, пристигнаха любимият Дядо Коледа и Снежанка. Те бяха посрещнати с бурни аплодисменти и радостни възгласи от добричките деца. В празника участваха и актьори от кукления театър, които забавляваха малчуганите с различни весели игри.
Новогодишното дърво е доставено от Полша от варненската фирма "Призма". То е на стойност около 2000 лева, високо е 5 метра и е украсено с около 2000 лампички. Еко-елхата има възможност за надстройване, така че общината планира догодина да я направи още по-висока.
 


Сходни връзки

ГРЕЙНА ЕЛХАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди