изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:08 EEST
КАРАТЕ: ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ БЕ ИЗБРАН ЗА КАРАТЕКА №3 НА БЪЛГАРИЯ    
Спорт

Броени дни преди Коледните и Новогодишни празници от София пристигна поредното признание за добричкия клуб "Самурай". Българската федерация по Карате-до обяви състезателя на клуба Георги Михайлов за каратека №3 на България за 2005 година.



Престижната класация се прави за трети път и отличава петимата състезатели, които най-добре са се изявили през годината. На трето място за 2005 година е класиран възпитаникът на сенсей Ивелин Керанов и сенсей Димитър Христов - Георги Михайлов. През тази година добруджанецът стана шампион на България при мъжете в дисциплината "ката$ и се класира трети на "кумите". В отборния шампионат той също стана национален първенец. За първи път добричлия намира място в ТОП 5 на страната, съобщават от клуба. Георги Михайлов ще бъде награден по време на предстоящия турнир "Супер шампион" в София". Припомняме ви, че тази година отборът на "Самурай" зае четвъртото място в клубната ранглиста на страната, а на 17 декември в ресторант "Панорама" ръководството на "Самурай" се награди десетте си най-добри каратеки за 2005 година.

 


Сходни връзки

КАРАТЕ: ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ БЕ ИЗБРАН ЗА КАРАТЕКА №3 НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди