изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:14 EEST
Д-Р Е. ГЕОРГИЕВ ОБЖАЛВА ОБЩИНСКИ КОНКУРС    
НовиниНа провелия се във вторник след обяд Председателски съвет председателят на Общински съвет Добрич - д-р Мирослав Попов информира, че д-р Евгени Георгиев обжалва конкурса за директор на психодиспансера. В жалбата си доскорошният управител на здравното заведение има възражения за процедурни пропуски - като например критериите не са били както предварително обявените, хората от комисиите били в различен състав, самите конкурсни процедури са провеждани в различно от предварително показаното време и други.

Общо около 11 точки ще умуват съветниците на последното си заседание за 2005 г., което ще се проведе на 20 декември. Кметът Детелина Николова ще внесе отчет на програмата за развитие на туризма и план за 2006 г., ще бъде разгледана и план-сметката на дейност "Чистота". Д-р Попов ще предложи да бъде гласуван план-график за работата на ОбС през 2006 г., както и да бъдат попълнени съставите на общинските комисии.
 


Сходни връзки

Д-Р Е. ГЕОРГИЕВ ОБЖАЛВА ОБЩИНСКИ КОНКУРС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди