изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:29 EEST
В КРАЯ НА ГОДИНАТА СЕ ЧАКА ОЖИВЛЕНИЕ НА ПАЗАРА ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ    
НовиниС 12 - 18 % са поскъпнали имотите от началото на 2005 г. до сега, заявиха от Националното сдружение Недвижими имоти (НСНИ), съобщава специализираният сайт "Строителството".

Пиково нарастване на цените няма, за разлика от предишните две години, липсва и повсеместното поскъпване, коментира председателят на сдружението Орлин Владиков. Най-висок ръст от началото на годината до сега бележи новото жилищно строителство - с 14 %, следват имотите в регулация в столицата, Варна, Бургас, Банско и Пампорово. Има опасност от ценови "балон", поради голямото предлагане на жилища и имоти и значително по-малкото търсене, смятат още специалистите. Темповете на жилищното строителство са в разрез с демографските особености на страната ни, затова купувачи вече трябва да се търсят извън България, е констатацията на експерти от НСНИ. Оживлението на пазара за недвижими имоти според тях ще бъде факт през последния месец от годината.
 


Сходни връзки

В КРАЯ НА ГОДИНАТА СЕ ЧАКА ОЖИВЛЕНИЕ НА ПАЗАРА ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди