изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:06 EEST
УЧАСТНИЦИТЕ В "МУЗИКАЛНА СЕДМИЦА" ОЧАКВАТ ВАШИЯ ГЛАС    
ОбществоУтре и вдругиден /събота и неделя/ добричлии могат да дадат своя глас за един от участниците в тазседмичното издание на радио-телевизионния конкурс "Музикална седмица".

 Тази вечер преди новинарската емисия на "Добруджа кабел" ще бъдат представени  четиримата млади певци. Това са Карина Павлинова, братята Пламен и Иво Добреви, Вирджиния Светославова и Лора Георгиева. Днес и утре песните им ще звучат и по радио "Добруджа". За предпочитания от вас изпълнител можете да гласувате на тел. 605274 или 0888 704806, както и да изпратите sms на тел. 0889 888802.
Днес в. "Нова добруджанска трибуна" ви представя децата, които ще се борят за първото място през следващата седмица на конкурса. Според изтегления жребий от понеделник до сряда "Добруджа кабел" ще излъчи изпълненията на Христо, Николай и Митко. Христо Николаев Даскалов е 12-годишен. Има разностранни интереси - обича да пее, рисува и да играе футбол. Какъв ли ще стане като порасне - питат се родителите му. Във вторник можете да гледате 12-годишната Николет Атанасова Иванова. Момичето пее от 6-годишно. Ники свири на пиано и е влюбена в музиката. Третият изпълнител на седмицата е Митко Ангелов Христов - на 13 години. Митко също пее от малък, свири на китара. Обича и компютърните игри, в свободното си време се занимава с фитнес. Мечтае да стане певец.
Това са последните участници в радио-телевизионния конкурс "Музикална седмица" за тази година. Победителите от четирите седмици ще бъдат наградени на голям концерт, която ще се проведе по Коледа. НДТ

 


Сходни връзки

УЧАСТНИЦИТЕ В "МУЗИКАЛНА СЕДМИЦА" ОЧАКВАТ ВАШИЯ ГЛАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди