изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:03 EET
Мини мис свят 2005 е от България    
Мис & МистърНикол Славова мечтае да стане актриса, „защото киното е магия“. Тя познава сцената по-добре от модния подиум – пее и танцува от двегодишна, а през 2000 г. президентът Петър Стоянов й връчва паспорт за „най-млад изпълнител“ на надпяването на Рожен. Майка й е счетоводител, баща й – шофьор. Никол има сестра Славена, която е на година и половина и вече е участвала в две ревюта.

Първата крачка в сериозната кариера на модел Никол прави преди да навърши 6 години.

През май 2004 г. се явява на конкурс за детско лице на „Визаж“ и го спечелва. Неочаквано слънчевото дете е затрупано с ангажименти: снимат го за реклама на жилищни кредити, участва в куп ревюта. А на 12 април 2005 г. първокласничката от 175 ОУ „Васил Левски“ в с. Мрамор се завърна от Доминиканската република, където представи България на конкурса „Малка принцеса на света“, с короната на „Мини мис свят 2005“ в категорията от 5 до 9 години.

Конкурсът се проведе от 4 до 10 април в Санто Доминго в три тура. Красавицата Никол се превърна в любимка на публиката още по време на представянето на участничките. В програмата бяха включени и вечер на талантите, посещение на дом за сираци и запознаване със забележителностите на столицата. Короната на призьорката е изработена в Лос Анджелис, Калифорния, и ще бъде връчена от нея на новата Мини мис свят през 2006 г.

Никол Славова бе в журито на тазгодишното издание на „Минимоделс“ на „Визаж“ заедно с Евгения Калканджиева, Тони Рапонска, Влади Априлов и Антония Запрянова – носителка на титлата „Малка принцеса на приятелството“ от конкурса в Доминиканската република. http://www.diplomatic-bg.com

 


Сходни връзки

Мини мис свят 2005 е от България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди