изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:52 EEST
ДНЕС ЩЕ ГРЕЙНЕ КОЛЕДНАТА ЕЛХА В КАВАРНА    
КултураГвоздеят на купона ще е новогодишната нощ - 31 декември, когато гости и жители на града ще могат да се радват на изпълненията на Джон Лоутън и Глен Хюз

Днес от 17.30 часа официално ще грейне коледното дърво на площада в крайморска Каварна, съобщи за НДТ Дарина Кулишева - секретар на общината. По традиция светлините на дървото ще бъдат запалени от кмета - Цонко Цонев. Интересното е, че каварненци си имат съвсем истинска елха, която ежегодно украсяват за празниците. "Дървото си расте на самия площад от дълги години. Вече е висока над 12 м" - разказа още Д. Кулишева. Кметството е предвидило и кратка програма, която ще изнесе младежкия танцов състав "Бизоне" при читалище "Съгласие". "По традиция ежедневно от 17 до 19 часа в читалището ще идва Дядо Коледа, който раздава лакомства на всички деца, пожелали да се срещнат с него или да си направят снимка за спомен" - добави още секретарят на общината.
Гвоздеят на купона, естествено, ще е новогодишната нощ - 31 декември, когато гости и жители на града ще могат да се радват на изпълненията на Джон Лоутън и Глен Хюз. Концертът на площада ще бъде под наслов "Да посрещнем заедно 2006 година", като водещ на програмата ще е Кембъла.
Дотогава обаче общината е предвидила богата културно-спортна програма за празничните дни. Част от мероприятията в календара на декември са "Коледна модна фиеста", - ревю на участниците в школа "Манекени", "Нашата коледна мечта" - изложба от рисунки на деца. "Коледна магия"  пък е името на празничния концерт-спектакъл по повод Рождество Христово и много други. В рамките на тези дни ще бъдат отличени и наградени и победителите в конкурса за коледна картичка и есе.
 


Сходни връзки

ДНЕС ЩЕ ГРЕЙНЕ КОЛЕДНАТА ЕЛХА В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди