изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:56 EEST
УЧЕНИЦИ ОТ ВЕТЕРИНАРНИЯ ТЕХНИКУМ ВЪРТЯТ БИЗНЕС С МЕДИЦИНСКИ БЕЛЕЖКИ    
ОбразованиеУченици от Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Добрич въртят страхотен бизнес с фалшиви медицински бележки, разкри пред НДТ източник, запознат с далаверата. Мераклиите да не ходят на училище плащат само по левче за бележка.

Бъдещите ветеринари знаят точно как се изписват на латински болестите и снабдяват тийнейджъри от всички училища в града. Използват бланки на лекари, които отдавна са в чужбина, но от немарливост са си забравили кочаните с печати в поликлиниките.
 Най-често гимназистите "боледуват" от остри респираторни заболявания и бронхити, за които новоизпечените "доктори" предписват домашно лечение от 3 до 5 дни. До преди месец в диагнозите се срещаха и фрактури я на ръка, я на крак. Напоследък обаче класните ръководители са изумени от наплива на нова модерна болест сред възпитаниците им. Учениците масово се разболяват от "краста по пръстите", лечението на която е минимум 7 дни.
 Бизнесът с фалшиви медицински бележки разцъфтя след промяната в нормативната уребда за неизвинените отсъствия. От позволените за цяла учебна година 30 неизвинени, цифрата им падна на 15 и находчиви ученици започнаха да мислят как да излъжат даскалите.
 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ ОТ ВЕТЕРИНАРНИЯ ТЕХНИКУМ ВЪРТЯТ БИЗНЕС С МЕДИЦИНСКИ БЕЛЕЖКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди