изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:02 EEST
Във Варна и Добрич има воля за възраждане на СДС, според Иван Сотиров    
НовиниВарна. СДС проучва проблемите и нагласите сред структурите си по места с цел започване на структурни промени и нова политика на партията. Това заяви днес във Варна зам.-председателят на СДС и отговорник за структурите във Варна, Добрич и Търговище Иван Сотиров, предаде репортер на радио Фокус – Варна.


“Във Варна и Добрич има воля за възраждане на СДС”, коментира Сотиров след проведените заседания в сините структури в Добрич и Варна. Той посочи, че в момента СДС е с доста архаична структура. Целта е партията да стане тристепенна структура, като основната тежест в бъдеще ще пада върху общинските организации. По думите на Сотиров ще се засили и делегатското представителство на всички нива. То щяло да се определя от изборните резултати за всяка община.
Срещите, които ще определят бъдещата политика на синята партия, целят и сплотяване на депутатите в парламента. По този начин СДС ще се превърне в сериозна опозиция на правителството и ще излъчва единни сигнали, посочи Сотиров.
ЮЛИЯ ГЕОРГИЕВА
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Във Варна и Добрич има воля за възраждане на СДС, според Иван Сотиров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди