изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:09 EEST
ПОБЕДА ЗА ДОБРУДЖАНЦИ В ПОСЛЕДНИЯ ЕСЕНЕН МАЧ    
Спорт

"Добруджа" - НСА 32:20 (14:8)

В последния си официален мач за 2005 г. отборът на "Добруджа" победи с 32:20 тима на НСА и си гарантира място сред първите четири в крайното есенно класиране на мъжката "А" хандбална група.



Възпитаниците на Георги Андреев започнаха силно срещата в зала "Русалка" и в 14-та минута вече водеха с 6:2. Головете в мрежата на "студентите" започнаха да падат един след друг и в 23-та мин. домакините водеха с 9 попадения - 12:3. В края на първото полувреме гостите се възползваха от някои грешки на нашите състезатели и на почивката резултатът бе 14:8. След подновяването на играта добруджанци бяха пълни господари на игралното поле и постоянно увеличаваха преднината си. В 39-та мин. тя достигна 10 гола - 25:15, и никой в залата не се съмняваше в поредния успех на добричкия тим. Въпреки че игра с контузия, Явор Николов бе един от най-добрите в мача и отбеляза 8 гола. Толкова вкара и капитанът на тима Илиян Илиев. Националът Светослав Недев се разписа четири пъти, но неговите попадения бяха сред най-красивите в срещата. Отлични изяви в рамките на вратата имаше Гино Богданов, който изигра най-силния си мач с екипа на "Добруджа". С успешните си намеси стражът на "жълто-зелените" доведе до отчаяние нападателите на гостите и дори спаси четири дузпи.

Състави: "Добруджа" - Гино Богданов, Явор Николов (8 гола), Борислав Борисов (6), Светослав Недев (4), Илиян Илиев (8), Димитър Ангелов (2), Мирослов Симеонов (4). По-късно в игра влязоха Веселин Янакиев, Ренал Шукри и Павел Черкезов.

НСА - Явор Иванов, Борислав Кобаков (1), Александър Халачев (1), Веселин Христов, Петър Георгиев (3), Росен Колев (3), Иван Мечев (6). По-късно в игра влязоха Калин Евтимов (5), Александър Бояджиев (1) и Николай Станков.

Съдии: Иван и Марин Димитрови (Варна)

Зала "Русалка": 150 зрители.

***********************

* МНЕНИЕ СЛЕД МАЧА

"НЕ ОЧАКВАХ ТОЛКОВА ЛЕСНА ПОБЕДА"

Георги Андреев, президент на ХК "Добруджа" и старши-треньор на мъжкия състав

Вярвах, че ще победим, но не очаквах да стигнем толкова лесно до успеха. Получи се хубав мач, в който ние бяхме безспорно по-добрият отбор и заслужено спечелихме. С оглед на показаното мисля, че можехме да стигнем и до още по-изразителен резултат. Добри думи заслужават всички момчета, които взеха участие в срещата. Днес изиграхме последния си мач за сезона, тъй като в последния есенен кръг, който е следващата седмица, по програма почиваме. Що се отнася до представянето ни в първенството, мисля, че трябва да бъдем доволни от постигнатото - седем победи и реални шансове да завършим в първата четворка, за да играем в плейофите за разпределяне на медалите. Съжалявам само за загубата от "АСТИ 91", защото ако бяхме спечелили в Хасково, щяхме да имаме още по-добри позиции класирането. Ще продължим да тренираме още две седмици. В началото на януари ще подновим тренировките, тъй като в края на месеца ни предстоят срещи за Купата на България. Жребият отреди да играем с НСА.

 


Сходни връзки

ПОБЕДА ЗА ДОБРУДЖАНЦИ В ПОСЛЕДНИЯ ЕСЕНЕН МАЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди