изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:21 EEST
ВОЛЕЙБОЛНА ДРАМА ПРИ УЧИТЕЛИТЕ    
Спорт

Драматичен се оказа последният ден от волейболния турнир за учители. Трите отбора, които достигнаха до финалната тройка, взеха по една победа и така се стигна до въртележка в крайното класиране, където преподавателите от Езикова гимназия "Гео Милев" триумфираха с един гейм в повече в своята сметка.



Тимът на Езикова гимназия "Гео Милев" победи с 2:0 гейма СОУ "Петко Р.  Славейков", но след това отстъпи с 1:2 гейма на отбора на училище "Димитър Талев". В последния мач "талевци" изпуснаха първото място в крайното класиране, като отстъпиха на Езикова гимназия с 2:1 гейма. Така в крайното подреждане трите отбора завършиха с по 3 точки, но тимът на Езикова гимназия спечели турнира с по-добро геймово съотношение - 3:2 гейма, докато "талевци" бяха с 3:3, а "славейковци" с 2:3. В надпреварата участваха общо 11 отбора, които първоначално бяха в три групи. Победителите в отделните групи добиха право да се класират за финалната тройка, където се играеше по системата "всеки срещу всеки", за да бъде излъчен крайният победител.

НДТ

 


Сходни връзки

ВОЛЕЙБОЛНА ДРАМА ПРИ УЧИТЕЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди