изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:35 EEST
РУСИЯ ЖИВО СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ МНОГО НАШИ СТОКИ    
ЛюбопитноВчера генералният консул на Русия във Варна Г. Кубцов посети Добрич, за да се запознае с новото кметско ръководство.

Господинът изрази съжалението си, че до момента отношенията на консулството с местната управа не са били на високо ниво... Според г-н Кубцов, има добри възможности местните бизнесмени да осъществят и развият ползотворни делови отношения с руски партньори... Общото мнение бе, че е необходимо нашите производители бързо да се върнат на руските пазари. За това бе обсъдена и възможността деловите хора от Добрич, с посредничеството на Търговско-промишлената палата, да могат по-често да се срещат с руските бизнесмени.

ГЛИГАН В ТРАБАНТ
Почти приключение сполетяло трима мъже, пътуващи с трабант по пътя Езерец-Шабла. На два километра от града над 100-килограмов глиган връхлетял върху возилото им. При удара покривът на колата се отделил, двама от пътниците полетели и се озовали на асфалта. Единият изхвърчал на около 10 метра, а другият останал под автомобила. Пострадалите били приети на лечение в болница, а хора от Ловно-рибарското дружество в Шабла, посетили местопроизшествието, си разделили вкусния дивеч.
НДТ - 13 декември 1995 г.

 


Сходни връзки

РУСИЯ ЖИВО СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ МНОГО НАШИ СТОКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди