изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:12 EEST
Актьор от „Семейство Сопрано“ обвинен в опит за убийство    
По света Звездата от популярния и у нас сериал "Семейство Сопрано" Лило Бранкато Джуниър е обвинен в опит за убийство на полицейски служител по време на обир. 29-годишният актьор и негов 48-годишен приятел Стивън Арменто са се опитали да ограбят къща с незаконно притежавани оръжия, за което също са обвинени от прокуратурата.

Освен това двамата обирджии са били простреляни от полицай по време на престъплението. Офицер от полицията забелязал двамата да се опитват да проникнат в къща, съседна на дома му.

Служителят на закона се опитал да предотврати престъплението и да ги арестува, но двамата нападатели открили огън, като го ранили в областта на кръста. За щастие полицаят успял да запази самообладание и отвърнал на изстрелите, като ранил тежко и двамата нападатели и те били откарани по спешност в болница.

Бронкато, който е от колумбийски произход, пробива в киното с кратка роля в режисьорския дебют на Робърт Де Ниро „История от Бронкс“, а впоследствие участва в „Аленият прилив“ и „Обществен враг“. В „Семейство Сопрано“ той изиграва в продължение на 6 серии ролята на млад гангстер преди да бъде „убит“ от Тони Сопрано.

http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Актьор от „Семейство Сопрано“ обвинен в опит за убийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди