изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:09 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностПРЕЗ НОЩТА срещу 13 декември неизвестен е откраднал около 80 метра захранващ кабел, собственост на фирма по бул. "Трети март", информираха от РДВР. По случая работят служители на Първо РПУ. Образувано е полицейско дознание.

В ПЪРВО РПУ се е жалвала добричлийка - за това, че непозната жена под предлог, че ще й достави месо на изгодна цена, й отнела около 60 лева. Измамницата се представила на потърпевшата като близка на нейна роднина. Полицията издирва мошеничката.
Във връзка с този случай 1 РПУ предупреждава жителите на Добрич да бъдат внимателни, да не се доверяват на непознати лица, правещи им изгодни предложения, и в никакъв случай да не им предоставят предварително парични суми.
НА 14 ДЕКЕМВРИ около  2 ч. от служители на 1 РПУ е установен 34-годишен пиян водач от Добрич. Техническото средство, с което е изпробван, е отчело 2,23 промила алкохол в издишвания от мъжа въздух. Материалите по случая се подготвят за бързо полицейско производство. Водачът е задържан за срок от 24 часа.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди