изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:52 EEST
ХВАНАХА УБИЕЦА, РАЗЧЛЕНИЛ ТРУПА НА ЖЕРТВАТА СИ    
НовиниНа 14 декември около 23 ч. в село Честименско /община Тервел/ след проведени активни  оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РПУ-Тервел и сектор "Криминална полиция" при РДВР е установен и задържан 20-годишен жител на същото село.

Младежът е заподозрян в това, че в ранните часове на 14 декември с цел грабеж е разбил жилището на самотно живеещ 69-годишен мъж и го е умъртвил по особено жесток начин, след което разчленил  трупа, съобщиха от полицията.
Извършителят е заподозрян и в това, че непосредствено след извършването на убийството е разбил и магазин за хранителни стоки в същото село и е извършил кражба на алкохол, хранителни продукти и др.вещи.
След задържането на лицето и последвалите обиски от служители на полицията са открити доказателства, посочващи съпричастност на задържания към двете престъпления. Случаят продължава да се изяснява. Лицето е криминално проявено, осъждано за кражба, казаха още от РДВР. По случая е образувано следствено дело.
 


Сходни връзки

ХВАНАХА УБИЕЦА, РАЗЧЛЕНИЛ ТРУПА НА ЖЕРТВАТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди