изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:09 EEST
МАЛЧУГАНИ ИЗРАБОТИХА ГИГАНТСКИ ГИРЛЯНД    
ОбществоУкрасата и други подаръци ще бъдат връчени на детската градина и училището в село Телериг

Гигантски гирлянд бе изработен вчера в Целодневна детска градина 17 "Първи юни" в Добрич. На малчуганите помагаха техните по-големи приятели - четвъртокласници от СОУ "Димитър Талев". Младите творци вложиха много фантазия и различни идеи при изработването на украсата, като, разбира се, им помагаха и възрастните. Гигантският гирлянд ще бъде разделен на две части, които ще бъдат подарени на децата от ЦДГ и училището в село Телериг, каза директорът на детската градина Валентина Русева. По инициатива на училищното настоятелство на СОУ "Димитър Талев", от известно време тече дарителска кампания за подпомагане на малчуганите от детската градина и училището в селото, които са в затруднено положение. Децата от ЦДГ 17 и техните родители с удоволствие са откликнали на инициативата и даряват дрехи, играчки, книжки, лакомства.
Паралелно с това в детската градина е подредена изключително оригинална и много красива изложба, озаглавена "В празничната нощ - с малко шик и много топлина". "Решихме да наблегнем на естетическото възпитание на децата" - сподели В. Русева. В изложбата са участвали малчуганите от шестте групи и техните майки. Експозицията представлява шест празнично украсени трапези - с красиви чаши, чинии и прибори, бутилки шампанско, панделки, гирлянди и т.н.
 


Сходни връзки

МАЛЧУГАНИ ИЗРАБОТИХА ГИГАНТСКИ ГИРЛЯНД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди