изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:26 EEST
КЪРВАВА БАНЯ: ХВАНАХА УБИЕЦА, НАРЯЗАЛ ЖЕРТВАТА СИ НА ПАРЧЕТА    
Ред и сигурност

Според неофициална информация, това е 20-годишният циганин Богомил Йорданов. Убитият се казва Панайот Георгиев. Разчлененият му труп е намерен в дома му 

МАТЕРИАЛЪТ НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ДА СЕ ЧЕТЕ ОТ ЛИЦА НА ВЪЗРАСТ ПОД 18 ГОДИНИ



Задържаха извършителя на жестокото убийство в тервелското село Честименско, за което единствено НДТ съобщи вчера. Това е 20-годишният Богомил Йорданов. Според запознати, убитият мъж се казва Панайот Георгиев. В официалната информация от РДВР се посочва, че убиецът е хванат на 14 декември около 23 ч. в село Честименско - след издирване, в което са участвали служители на РПУ в Тервел и сектор "Криминална полиция" при РДВР. Отлично са работели и служители на Окръжната следствена служба. Младежът е заподозрян в това, че в ранните часове на 14 декември с цел грабеж е разбил жилището на самотно живеещия 69-годишен мъж. Умъртвил го е по особено жесток начин, след което разчленил трупа, съобщиха от полицията. Непосредствено след убийството Богомил Йорданов е разбил и магазин за хранителни стоки в същото село, като откраднал алкохол, хранителни продукти и други вещи.

След задържането на 20-годишния мъж и последвалите обиски от служители на полицията са открити доказателства, посочващи, че той е извършител на двете престъпления. Продължава изясняването на случая. Богомил Йорданов е криминално проявен, осъждан за кражба. По случая с жестокото убийство на възрастния мъж е образувано следствено дело.

Запознати казаха за НДТ, че тялото на убития старец е намерено в дома му. Гледката била потресаваща, защото трупът бил направен на парчета. Богомил Йорданов нападнал стареца с нож, а след това насякъл тялото с брадва.  Вчера в Тервелско бе разпространен и слухът, че убиецът извадил сърцето, белия дроб и червата.  Извиняваме се за натурализма, но трябва да кажем някои неща, а след това да си зададем и въпроси. Може и да не бъдем точни, но по-скоро ще бъдем по-близо до истината, отколкото до сензационни измислици. Изваденото сърце на жертвата е било поставено под мишницата. Изваден е бил и белият дроб. Червата са били обвити около краката на жертвата. Отсечен с брадвата е бил единият крак, а след това поставен в чувал и разнесен… Съсечен е бил и членът на стареца, там е била забита брадвата. Извергът бил любопитен какво има в тялото на жертвата…

Според хора от Честименско, дядо Панайот, когото някои наричали Паньо, бил много кротък. Преди работел като чобанин. От 25 години бил разведен и живеел сам. Трите му деца били при майка си във Варна. Местните коментират още, че старецът не бил заможен и са изненадани от факта, че е нападнат с цел грабеж. Според тях, убиецът излязъл това лято от затвора. 20-годишният циганин Богомил Йорданов не работел нищо, живеел с баба си, нямал родители. Две от присъдите му били като непълнолетен. Настаняван бил дори в трудово-възпитателно училище в село Завет. Въпреки криминалното му минало, хората от Честименско са изненадани от извършеното жестоко убийство, защото не са забелязвали досега младият циганин да е агресивен. Според запознати, Богомил Йорданов си е признал извършеното престъпление.

Следователи коментират, че толкова жестоко и страшно убийство от много години не е ставало в областта. Хората в село Честименско вече три дни са в шок от кървавата баня. Местните са потресени от убийството на възрастния им съселянин и от жестокостта, с която то е извършено. Хората споделят, че нощем здраво залостват вратите и прозорците си и гледат покрай себе си да имат поне нож или брадва, с които да се защитят, ако бъдат нападнати.

В 11 ч. днес се очаква в Окръжния съд в Добрич да се гледа мярката за неотклонение на Богомил Йорданов.

Нека си зададем и някои въпроси. Не е ли по-хуманно този изрод да бъде осъден и убит? Защото като данъкоплатци ние, а и децата на жертвата, трябва да плащаме това изчадие да бъде охранявано, отоплявано, хранено и осигурявано с т. нар. човешки права? Трябва ли да даваме тези пари, за да живее този изверг още поне 40 години и не е ли по-хуманно с тези пари да помогнем на кръгли сирачета да бъдат нахранени, облечени, образовани и възпитани като достойни граждани на България? Трябва ли един ден това човекоподобно животно да осъди Родината в Европейския съд, че не му осигурява 20 градуса топлина в килията, както и топла супа и витаминозна храна? С какво едно улично куче,  препикало градински храст  е по-недостойно да живее, отколкото този жесток убиец, изкормил беззащитен старец ?  Мнозинството българи са категорично за смъртно наказание за такива убийци, подобно на законодателството на САЩ, които не можем да определим като по-недемократична и по-нецивилизована страна от България. Грубо казано, мрачен и нечовешки изглежда един Европейски съюз, ако той ни диктува да пазим живота на жестоки убийци, като този изверг, окалял за поколения това свято българско име Богомил. Какво божествено мило може да има в тази отрепка?

Жалко, че и това убийство ще отшуми, далеч от вниманието на законодателите ни.

НДТ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ЦИГАНИНЪТ ИЗКОРМВАЧ БОГОМИЛ ОСТАВА В АРЕСТА

 


Сходни връзки

КЪРВАВА БАНЯ: ХВАНАХА УБИЕЦА, НАРЯЗАЛ ЖЕРТВАТА СИ НА ПАРЧЕТА | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КЪРВАВА БАНЯ: ХВАНАХА УБИЕЦА, НАРЯЗАЛ ЖЕРТВАТА СИ НА ПАРЧЕТА
Автор: Anonymous да 2005-12-16 @ 08:50 EET
А тока и водата кога ще му опростят?!?
КЪРВАВА БАНЯ: ХВАНАХА УБИЕЦА, НАРЯЗАЛ ЖЕРТВАТА СИ НА ПАРЧЕТА
Автор: Anonymous да 2005-12-16 @ 14:36 EET
Защо този мангал мръсен не влезе в циганска къща ами в българска! Храним ги тяхната мамица и пак убиват хубавите българи. Ще дойде и тяхното време! Ще се крият вдън земи тогава, но няма да има прошка ЗА НИКОГО!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди