изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:37 EEST
"Великолепната десетка"    
ЛюбопитноВ Италия се провежда курс как жените да се обличат добре. Обучението има такъв успех, че се наложило организаторите от Милано да направят семинари в цялата страна.

Заниманията са еднодневни, с цена 200 евро. Участничките в семинара се учат именно на елегантност - те научават какво да изхвърлят от гардероба си и как да изглеждат женствени и привлекателни, какъв е така нареченият дрес-код на елегантността, добрият вкус и позицията на жената в обществото.

Жените са толкова объркани от различния имидж на нежния пол, който виждат в медиите, че нямат ясна представа как самите те да изглеждат, обясняват експертите. Затова организаторите на курса измислили "Великолепната десетка" - десетте задължителни неща, които всяка жена трябва да има - малка черна рокля, стилни обувки с подходяща чанта, обикновена бяла блуза, кашмирен пуловер, дънки, бяла тениска, манто перлена огърлица и червило.

Важно е и това какво е удобно - каубойските ботуши или обувките на 14-сантиметрови токове може да са много модерни, но какъв е смисълът от тях, ако не можете да ходите.
http://www.btv.bg/
 


Сходни връзки

"Великолепната десетка" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди