изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:17 EEST
ОБЩИНА ДОБРИЧ СПЕЧЕЛИ ДВА ПРОЕКТА    
НовиниЗам.-кметът Галина Митева обяви вчера, че община Добрич е спечелила два проекта. "Единият е проект "Планиране на местното икономическо развитие", като бенефициенти са три от общините - Добрич, Добричка и Крушари" - каза Г. Митева.

Общо трите общини ще получат 40 хил. долара, осигурени от Световната банка и Министерството на труда и социалната политика, като в рамките на 12 месеца трябва да бъде изграден регионален подход на презентиране на икономическия потенциал. В рамките на тези средства общините ще могат да се представят на националната туристическа борса, Пловдивския панаир, както и на Инвестиционния форум, добави още Г. Митева.
Вторият проект е по програма "Сократ" - Обучение през целия живот за формиране на политическо съзнание и гражданска активност. "Общо партньорите по него са 13, като сред тях са организации от Турция, Германия, Румъния, Гърция и България" - добави зам.-кметът.  Стойността му възлиза на 224 729 евро, от които 9 323 евро са за община Добрич.
 


Сходни връзки

ОБЩИНА ДОБРИЧ СПЕЧЕЛИ ДВА ПРОЕКТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди