изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:31 EET
РАДИО "ДОБРУДЖА" - НОВОДОМЕЦ    
ОбществоВ петък колегите от ефира ще открият официално - с водосвет, новия си офис

Първото частно регионално радио вече има свой дом. Офисът му се помещава в апартамент срещу сградата на театър "Йордан Йовков" и може лесно да бъде разпознат, тъй като е оцветен в традиционните цветове на Добруджа, каквото е и името на медията - жълто и зелено.
Директорът на радиото инж. Веселин Димитров разказа за читателите на НДТ, че вече екипът, който наброява 17 души, се чувства много комфортно в новия си дом. "Имаме приемна за нашите слушатели и рекламодатели, две много модерни студия, чието оборудване и обезшумяване е съобразено напълно с европейските стандарти. Друг важен момент е, че студията са напълно заменяеми. Апаратната също е много удобна. Разполагаме вече и с прекрасен рекламен офис за нашите агенти. В новия офис се постарахме също да прокараме всички видове комуникации, които са необходими на такава медия - имаме вътрешна мрежа, локален интернет, СОТ мрежа" - разказа още В. Димитров. С радост директорът на медията сподели, че при тях се обучават практически и много деца, пожелали да свържат съдбата си с радиожурналистиката. Самото радио поддържа собствена школа от 15 деца, които обучава в тънкостите на занаята. В. Димитрова добави още, че до края на годината сигналът на радиото няма да звучи по радиофикационната система на БТК. "Всеки ден имаме по 10 обаждания, защо не звучим по радиоточките на БТК. Имахме разговори с телекомуникационната компания, но оттам ни обясниха, че прехвърлят мрежата на нов собственик, който към момента не е ясен и няма шансове до нова година да бъде пуснат сигналът ни по кабелната мрежа на компанията" - разясни В. Димитров. 
Официално, с водосвет колегите ще открият новия си офис в навечерието на Рождество Христово - на 23.12. Екипът на По-добрия вестник им честити новата къща, като им пожелаваме винаги да са на гребена на новината.
 


Сходни връзки

РАДИО "ДОБРУДЖА" - НОВОДОМЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди