изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:57 EEST
УВОЛНИХА ПОЛИЦАЙ, ШОФИРАЛ ПИЯН    
Ред и сигурностСъс заповед на директора на РДВР капитан Ивелин Петров е наложено дисциплинарно наказание "Уволнение" на служител от дирекцията, който с личния си лек автомобил е участвал в катастрофа в Добрич.

При последвалата проверка е установена употреба на алкохол от страна на служителя, съобщиха от полицията. От РДВР казаха още, че по случая е образувано предварително производство. Уведомена е Военно-окръжна прокуратура във Варна.
Според неофициална информация, уволненият полицай е сержант. По непотвърдени данни, инициалите му са Н.А. Катастрофата е станала в края на ноември по бул. "Трети март". Едното платно на булеварда било затворено поради ремонтните дейности. Полицаят шофирал личния си автомобил "Опел", предприел изпреварване на таксиметрова кола и се ударил челно в идващ насреща "Фолксваген Голф". Запознати казаха за НДТ, че кръвната проба е установила 2.1 промила алкохол, което се равнявало приблизително на 400 грама изпит концентрат. За щастие, катастрофата се разминала без пострадали.
 


Сходни връзки

УВОЛНИХА ПОЛИЦАЙ, ШОФИРАЛ ПИЯН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди