изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:40 EET
ХОРОСКОП ЗА 22 ДЕКЕМВРИ    
Новини
ТЕЛЕЦ - Днес се опитайте да сте близко до тези които обичате, защото така ще доставяте радост не само на себе си, но и на заобикалящите ви.


ОВЕН - Днес сами ускорявайте събитията в някои направления. Реализацията на личните ви идеи ще е по-скоро с положителен знак.

БЛИЗНАЦИ - Днес ще преобразявате хората около себе си, а това ще ви помогне да направите промени и в начина си на мислене  и на действие.

РАК - Днес е възможно да възникне сериозен конфликт в отношенията. Не позволявайте да загубите така характерното за вас спокойствие.

ЛЪВ - Днес ще изживявате тежко делово или лично сътрудничество. По-добре ще е да не правите преценка само от своя гледна точка.

ДЕВА - Денят е благоприятен за тези, които смятат да започнат реализацията на проекти, с които ще постигнете финансово стабилизиране.

ВЕЗНИ - Днес ще осъществите контакти, които могат да са важни за професионалното ви реализиране. Мнозина от вас ще разчистят стари сметки.

СКОРПИОН - Денят ще е вълнуващ за вас. Късметът ви ще е твърде силен и ще имате значителен напредък по конкретни свои инициативи.

СТРЕЛЕЦ - Денят е подходящ за срещи. Отложете пътуванията за друг по-подходящ за това момент. Обмисляйте идеите си хладнокръвно.

КОЗИРОГ - Денят ще е изключително успешен за вас във всички житейски направления. Постарайте се да помогнете на късмета си.

ВОДОЛЕЙ - Днес връзките, които установявате със заобикалящия ви свят ще са определящи. Можете да преодолеете абсолютно всяко препятствие.

РИБИ - Днес ще се нуждаете от положителни емоции. Ще се радвате да общувате с приятели. Опитайте се да не се ограничавате от приятни изживявания.


ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди