изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:40 EEST
Коя е най-дразнещата светска личност на 2005?    
Любопитно Освен на красиви жени, стилни събития и скъпи диаманти, светските събития през годината дадоха богат урожай от ненадминат до сега кич, фалш и откровена простотия.

Поради факта, че в един момент, за да станеш звезда в България, е достатъчно да имаш напорист ПР, смелост да си покажеш задните части (или какъвто и да е друг кич) и обилно количество силикон на места, в хай лайфа понякога можеш да станеш свидетел на по-тъжни гледки от тези в селска дискотека.

Азис - през годината той се появяваше със все по-пухкави устни и не спираше да провокира всички с откровено кичозни изцепки. Нито веднъж нямахме шанса, ако го видим на сцена, да се лишим от гледката и на обилните му задни части, пристегнати в мрежест чорапогащник. Върхът на невероятните му постижения и многостранни таланти в областта на кича за годината видяхме в новият му клип, в който мъжът с женските дрехи и изкуствени мигли е снимал 13-годишната си сестра, която решил да прави звезда и разбира се започнал от... силикона.
Евгени Минчев - светският хроникьор пълзя по пода на връчването на годишните награди на списани Блясък, за да демонстрира преклонението си към изрусения си идол - Азис.
Анн Джи - откакто сложи силикон, Анн Джи изглежда реши, че е и поумняла, защото не спря да "бръмчи" от събитие на събитие. Певицата със съмнителни гласови данни обаче има друго оръжие на сцената и то се вижда на снимката.
Лейди Би - в желанието си да докаже колко са смели и провокативни звездите, тя реши да си пробие веждата на публично място, поради което станахме свидетели на някой крайно отблъскващи кървави кадри като този (вж. снимката).
ЛиЛана - певицата не спря да променя името си, явно мислейки си, че така ще успее да измести вниманието на медии и фенове от слабите си гласови данни и липсата на хитове.
Гери от "Огледала" - третата красива жена, лансирана от популярното предаване след Нели и Радост, изобщо не е на нивото им. Повече от това да въведе ниво и стил във светските си прояви, й допада да я опипват мускулести мъже, които тя пък да маже със сметанови тортички.
Иван Гарелов - въпреки относително достойното си поведение, ТВ водещият не можа да удържи до края на годината и се впусна в буйни кючеци с оскъдно облечени фолк дами.
Цецо Елвиса - поради факта, че популярността му се дължи предимно на приликата му с Краля на рока, определено върху него виси опасността да бъде възприеман като псевдозвезда.
Патриция Кирилова - журналистката от Нощен труд, фенка на стрийптиза и на целувките а ла Бритни и Мадона не пропуска да покаже бедра и гърди.
Недялко от ББ2 - от първия миг, в който се появи в публичното пространство, чалгаджията не спира да дразни, най-малкото защото не разбира че не е достатъчно да носиш бутафорни корони, секскукли и да пееш фалшиво за себе си, за да си намериш почитатели.
Миро - макар че все още не е имал шанса да се изяви в публичното пространство, победителят от Биг Брадър 2 успя да раздразни всички с потоците от сълзи, които изля по невярната си съпруга
Александра Сърчаджиева - водещата на скандалната церемония за класиране на БГ изпълнител на Евровизия не можа да овладее положението, не сдържа нервите си и заяви на публиката "На който не му харесва, да си ходи", все едно Зала 1 на НДК е личният й хол.
Драго Драганов - ТВ водещият не спира да чете с поглед, вперен в отвъдното стойностни стихотворения и да парадира със чувствителната си душа.
Иван Славков - Батето - традиционно не можем да минем без един от най-симпатичните, но и най-дразнещите представители на хай-лайфа, който макар че тази година е по-нисък от тревата, пак влезе в живота ни с култовата си реплика "Не ме занимавай с глупости бе" в песента на Ъпсурт "Колега".
Кристина и Константин - в стремежа си към оргиналничене те определено престъпиха рамките на добрия вкус с нестандартното решение да показват дрехите си върху момче в инвалидна количка - мним инвалид.
Венета Райкова - горещата водеща е от симпатичните дразнителки в хай-лайфа и присъства в номинациите заради небезизвестния конкурс за подаряване на силиконови гърди на фенка на предаването й "Горещо".

 Вижте най-дразнещите моменти и личности от годината в снимки >>
За най-дразнеща светска персона, гласувайте тук >>

http://life.dir.bg

 


Сходни връзки

Коя е най-дразнещата светска личност на 2005? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди