изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:40 EEST
Египетска булка се оказа мъж    
Новини26-годишният Тамер Сабер от Египет е претърпял най-сериозния шок в живота си в деня на своята сватба, когато открил, че възлюбената му бъдеща съпруга всъщност е мъж, съобщава египетско списание.

След тригодишно ухажване и убеждаване Тамер е успял да заведе своята любима до олтара и всичко е изглеждало наред. Но по време на церемонията гостите се усъмнили в булката и се оказало, че е било с основание. След като свалили фереджето и воала на невестата, станало ясно, че „Мона“ всъщност е „Ахмед“.

18-годишният Ахмед е признал по-късно пред полицейските служби, че отдавна е планирал операция за смяна на пола, но не е намерил подходящия лекар. Младежът е обяснил, че веднага след сватбата е щял да разкрие тайната си пред Тамер с надеждата съпругът му да го разбере и да остане с него.

Органите на реда и съдебните служби обаче не са го разбрали и той е останал в ареста, като ще трябва да излежи поне 45 дни заради „измама с изопачаване на фактите“.
http://www.dnes.bg
 


Сходни връзки

Египетска булка се оказа мъж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди