изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:59 EEST
УСПЕХИ ЗА ДОБРИЧКИТЕ ДЕЦА    
ОбществоМного са постиженията на талантливи добрички деца през 2005 година. Сред тях е и участието на възпитаници на Детска филхармония при читалището и ЦДГ "Пчелица" в 17-ия фестивал за детско творчество в областта на изящните изкуства - Виена 2005.

В раздела за детско музикално творчество журито е дало висока оценка на постиженията на малките добруджанчета. В група "А" Богомил Симеонов е спечелил приз за ярко лирично музикално съчинение, Теодора Балабанова - за ярко музикално съчинение на фолклорна основа, Мартин Кирилов - специална награда за музикално съчинение "Старият динозавър". В група "Б" Велизар Костадинов е спечелил награда за съчинението  "Сонатина".
Малките музиканти благодарят на Галя Павлова - директор на ЦДГ  №9 - за това, че е приела проекта "Детска филхармония" и е предоставила база за тяхната дейност. Благодарности отправят и към Делян Колев, дарил цигулка, и към Марийка Тодорова, дарила детския оркестър с виолончело.
 


Сходни връзки

УСПЕХИ ЗА ДОБРИЧКИТЕ ДЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди