изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:16 EEST
КУЛТУРНИ АКЦЕНТИ    
КултураКОЛЕДЕН КАРНАВАЛ ще се вихри днес от 10 ч. във фоайето на младежкия дом "Захари Стоянов" в Добрич.

В 18.30 ч. в зала "Добрич" ще започне празничен детски спектакъл "Нещо специално". За 18 ч. в зала "Глобус" е насрочен коледният благотворителен концерт "Дарования" с участието на фолклорни изпълнители. Ще участват ПФА "Добруджа"  с ръководител Стоян Господинов и любителски фолклорни танцови колективи и солисти - лауреати на международни и национални конкурси и фестивали. В 19 ч. ПФА "Добруджа" ще изнесе коледен концерт в село Ловчанци.
НА 24 ДЕКЕМВРИ от 11 ч. на площад "Свобода" ще се състои празничен коледен концерт "Ой, Коладе, мой Коладе" с участието на Духовия оркестър с диригент Стоян Монов, ФТС "Добруджа" с ръководител Стоян Господинов, ансамбъл "Сборенка" при СОУ "Св. Климент Охридски" с ръководители Николай Манев, Асенка Манева и Светлин Куцаров.
В ПОСЛЕДНИЯ ДЕН на 2005 г. - на 31 декември, от 11 ч. на площад "Демокрация" ще се състоят общоградско детско тържество и раздаване на новогодишна баница. Ще участват ФТА "Добротица" с ръководител Александър Александров и поп-рок изпълнители от студио "Сарандев" при младежкия дом с ръководител Божана Байчева. Спомоществовател е "Добруджански хляб" АД с управител Дора Малева.
 


Сходни връзки

КУЛТУРНИ АКЦЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди