изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:54 EEST
УЧЕНИЦИ СЕ ПРЕДСТАВИХА КАТО ИЗКУСНИ КУЛИНАРИ    
ОбразованиеКоледна кулинарна изложба и конкурс бяха организирани вчера в Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Добрич. Паралелно с това имаше Коледен благослов и наричания за стопаните.

Всички ученици активно са участвали в европейската коледна кулинарната изложба и се включили с различни ястия, характерни както за българската празнична кухня, така и за различни държави, членки на Европейския съюз. Връчени бяха общо седем първи награди. За най-сполучливо пресъздадена европейска коледна традиционна рецепта и аранжиране на маса са отличени 9 "в", 11 "а" и 11 "б" класове. Награди за традиционна българска коледна рецепта получиха 9 "б", 10 "б" и 11 "в" класове, а за най-ефективно аранжирана маса - 13 "б" клас. Отделно от това - като най-активен клас е отличен 10 "в".
Любопитен е фактът, че в гимназията е учредена точкова кредитна система и всяка спечелена награда носи определен брой кредит точки. Така на празника на училището - на 6 май догодина, ще бъдат определени и отличени класът и класният ръководител, събрали най-много точки.
 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ СЕ ПРЕДСТАВИХА КАТО ИЗКУСНИ КУЛИНАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди