изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:41 EET
ХОРОСКОП ЗА 2006 ГОДИНА - ВЛАСТ ЗА ЛЪВОВЕТЕ, ПАРИ ЗА ДЕВИТЕ    
Хороскоп ОВЕН - През февруари и март ще се наложи да се борите за място под слънцето, завоювайки и пазейки своя социален статус. От средата на юни до края на юли вие ще бъдете пълни с енергия и желание да се намесите в начинание, което

ще трае две години. Има смисъл да вложите сериозни средства в сигурно начинание, най-добре в имот. Не бягайте от кредити и привличане на чужди средства. Пилеенете на средства е неуместно, по-доброто е да се умножава благосъстоянието. Нито една работа няма да може да се свърши на един дъх, с един замах, особено през есента. Действайте без да бързате, методично и ще се убедите, че годината ви ще е добра.  

 

ТЕЛЕЦ - Настъпващата година ще стане за вас година на ефективна работа. До късна есен няма да ви липсва работа, даваща ви не толкова материално задоволяване, колкото чувство на удовлетворение в социален план и надежди за нови перспективи. Перспективи със сигурност ще имате. И изобщо, работата през тази година може да се окаже тази, за която дълго време сте мечтали. Животът няма да ви се стори по-труден от обикновено. Най-големите късметлийки ще си намерят силен и властен мъж, който ще стане тяхна защита и опора в живота. Работата и динамичният образ на живота ще ви избавят от болести и ще ви позволят да запазите позициите си. 

 

БЛИЗНАЦИ - През настъпващата година няма да има от какво да се оплаквате. В живота ви ще има повече радост, която ще ви донесат любовта, децата. Ще можете в по-голяма степен, отколкото досега, да живеете за удоволствие. Според възрастта си и семейното си положение, ще можете да почивате повече, да намерите време за творчески увлечения, обучение. Няма да бъде проблем и да се влюбите, да спечелите конкурс, да започнете да учите нещо. Въпреки това сте се научили да бъдете по-икономични и може да сте си купили къщичка край морето. За пръв път от много време ще можете да реализирате мечтите си и това няма да ви костват усилие.

 

РАК - Домочадието ви ще порасне, домът ви ще се разхубави. Вероятно ще се преместите в по-комфортно и просторно жилище. Сигурният бит ще стане и платформа за ръст в кариерата, ще облекчи постигането на най-важната цел, която си поставяте сега. Това ще стане през юли. В края на годината особено дълбоки ще са и приятелските, и романтичните отношения. Възниква силна взаимозависимост с всички произтичащи оттук последствия, както добри, така и лоши. През втората половина на годината се настройте за разумна икономия на сили и материални ресурси. Става дума не за снижаване жизненото равнище, а само за концентрация на енергията и ресурси за блага цел.

ЛЪВ - През януари ще се появят влиятелни и полезни познанства. През първото тримесечие на годината ще съумеете да проникнете във властта. Онова, което не е било завоювано в началото на годината, ще бъде постигнато след септември. През август настъпва период на изпитание за силата и желанието ви да завоювате и запазите видно място в обществото. За младежта това ще бъде първият урок за поемане на отговорност - от женитба до професионален ръст. За по-възрастните хора това ще е изпитание на тяхното самолюбие, здраве и скромност. Цялата 2006 година ще е изключително благодатна за повечето лъвове, но зависи как ще оползотворят шансовете.

 

ДЕВА - Финансовите потоци, с които вие се разпореждате, ще се увеличат съществено. Въпреки факта, че известна част от тях ще отиде за спестявания, за натрупване, вие все едно ще се почувствате много по-състоятелен човек от преди. Това положение ще продължи до октомври. През януари ще се наложи всичките си сили да отдавате на семейството. Семейното положение ще стане стимул да търсите нови източници на доход. Това ще направи живота ви по-сигурен и благополучен, а от известно време търсите именно това. Следователно, може и да не се втурвате напред, а спокойно да стабилизирате всичко позитивно, което е било постигнато през годината.  

 

ВЕЗНИ - През тази година повечето от вас ще успеят да реализират много от намеренията си, свързани с дома и работата. Очаквайте сполуки и възможности - късметът ви ги дава, уреждате много важен документ, който е свързан с вашата работа и с повишение на заплатата ви. Установявате много интересни делови връзки. Много силен месец за вас ще бъде август, когато късметът и съдбата ви подават ръка и преживявате незабравими щастливи мигове. Победоносни ходове в бизнеса ще се появят през втората половина на годината. През декември улавяте голям шанс. Високопоставена личност стои здраво зад вас и вашия професионализъм.

 

СКОРПИОН - През 2006-а нещата ще бъдат във вашите ръце. Ще имате възможност да се радвате на доста нови контакти, които ще ви носят материална стабилност и облекчение, но само, ако ги използвате разумно. Запазете териториите, които имате досега. Вашата микро-среда, особено в делови мащаб, ви помага да се чувствате добре и да сте далеч от клюки и интриги. През 2006-а ще имате възможност да доразвиете някои неща. Пазете се от интрига, защото тя може да стане причина да загубите част от бизнеса си. Не изпускайте важните моменти в живота си, в личния живот не тъчете на два стана. Ориентирайте се към човек, на когото истински държите.

 

СТРЕЛЕЦ - Повечето от родените под този знак през 2006-а могат да очакват голям подем в деловата сфера. Очаквайте пари, успехи и добър материален възход. Ще се радвате и на срещи с хора, които искат да ви помагат да вървите напред - най-често това ще са високопоставени личности, които ще ви издърпват все по-нагоре. Нещо ново и радостно ще се случи в дома ви. Късметът е около вас и той няма да ви изостави и за минута. Пътища в страната и в чужбина ще разнообразяват живота ви често. Една доста хубава покупка ще ви ощастливи. Мечтаете за нежност и ще я имате. Някои ще имат щастието да пристъпят към брачния олтар под звуците на Менделсон.

 

КОЗИРОГ - През 2006-а ще решавате много положително финансови и имотни въпроси. Ще искате да се чувствате по-свободни и това ще стане. Ще имате добри връзки с чужбина, които ще можете да използвате. Заетите с бизнес трябва да внимават с екипа си и ако се налага, сами да държат в ръцете си финансовите въпроси. Ще бъдете по-предприемчиви и по никакъв начин не бива да изпускате възможностите, които ще ви се предложат. В личния ви живот се очакват доста интересни събития. Не бива да прекалявате с капризите си, имате шансове за голяма нова любов, която от приятелство ще се превърне в огнена страст. Пазете се от ината си.

 

ВОДОЛЕЙ - През идващата година ще трябва да сте доста задълбочени в нещата, с които работите. Вие не сте слаби личности, умеете да се борите, но е важно да се борите за реални и постижими неща. Имате възможности за пътуване в страната и чужбина, за нова работа. Родените през февруари не бива да се плашат от промените, които може би ще настъпят, защото всичко ще бъде за тяхно добро. Очакват ви интересни известия и контакти с хора от чужбина, с които сте свързани от дълго време. Жените трябва да са по-внимателни и да се разделят с капризите си. Преценете много внимателно интимната си връзка. Ще имате пълната подкрепа на близките си.

 

РИБИ - Независимостта ви ще бъде леко ограничена, поради голямата делова заетост. Разнообразни емоции ви очакват и повечето от тях ще са положителни и ще споходят много от вас през юли. Необходимо е през тази година да реагирате много бързо на всяко предложение, което ще получите. Много е възможно през април и юни да получите интересни предложения за работа. През 2006-а трябва да уредите бизнес-въпросите и да мислите за разширяването на работата си. Любовта винаги малко ви е липсвала. И ето, през тази година, когато листата покриват дърветата, при много от вас ще разцъфти голяма любов. Не се мъчете да я купувате, обичайте истински, за да ви обичат.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2006 ГОДИНА - ВЛАСТ ЗА ЛЪВОВЕТЕ, ПАРИ ЗА ДЕВИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди